come summer













































Kommentarer

  1. Nydelig, sommerlig serie, som i varierende grad oser av light stemning. Liker aller best bildene i farger, i forhold til tittelen. Bilde nr. 2 kan også fortelle noe om farer ved å vandre alene som liten jente på egenhånd.

    SvarSlett
  2. Bilde 1 - helt utrolig nydelig...flott sere

    SvarSlett
  3. nydelig bildeserie:) Får lyst å knipse bilder når jeg ser så fine bilder, men får det ikke til.. hehe.. du er virkelig et talent:)

    SvarSlett
  4. Flott serie. Typiske sommerminner med original vinkling. Nr. 1 er et flott barneportrett og bildene med dokkene er også spennende, men jeg har sans for alle bildene i serien.

    SvarSlett
  5. Fantastisk flott Sommer serie fra deg Tom.

    Her deler jeg automatisk opp serien i to kategorier av stemninger, og det er så deilig komponert og vinklet at det er en fryd å se.

    Din unike stil og særpreg er tilstede i hvert et bilde, jeg kjenner nesten lukten av blomster, skog, og sommer...herlig herlig herlig

    Den andre stemningen er sterk og til å "ta og føle" på... men her får jeg ikke en lykkefølelse,... mer vemod,....så klarer du det som er meningen med ethvert bilde,..å få en til å dvele ved bildene,. til å undre seg lure på hvorfor det er vemod blant dissse akk så lykkelige sommerbildene..fantasien settes i sving,... da er jeg bergtatt!!!!

    En knallserie som formidler massevis av følelser og jeg elsker den! Dele knappen er skapt for å brukes;O)

    Sommerklem fra Line;O)

    SvarSlett
  6. Nydelig serie hvor bildene skaper ulike følelser, og fanger stemningen i nuet. Vakkert rett og slett.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg